BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vrijdag 23 april 2010

Uitnodiging voor de communie

Ons Renée doet 9 mei haar communie en ik vond het wel waard om zelf de kaarten te maken. Eerst druk op internet gezocht naar een leuk plaatje ( wat nog niet zo makkelijk is en zeker als je verschillende woorden intoetst om een plaatje te vinden. Dan krijg je vaak andere plaatjes dan je eigenlijk wil zien )
Na het plaatje een paar getekend te hebben ( Nee helaas ben ik niet zo'n goede tekenaar maar daar heb je mensen voor die het wel goed kunnen en die het dan ook voor je willen doen ). Zijn we gaan printen en heb ik mijn nieuwe nestabillities kunnen gebruiken. Toch handig dat ikd ie gekocht had. Zijn we op dit resultaat gekomen.De kaart zelf is paars/lila en de grote ovaal is van bordeaux papier, het woord communie is geprint op melk papier. Renée was er erg blij mee. En wilde ze maar met trots versturen en afgeven aan de genodigde

Voor de binnenkant heb ik een leuke tekst gevonden op internet.
Even wat aangepast en een leuke font gevonden die een beetje anders is dan de meeste fonten en heb dit op gewoon ecru papier geprint.
ik heb ze alleen aan de bovenkant vastgeplakt.

Deze stempel heb ik op de achterkant gezet. Toen ik hem zag vond ik hem meteen helemaal geweldig. Ik heb al wel een stempel met handgemaakt maar ja je moet ook wel eens afwisselen he.
Nu nog maar hopen dat het een mooie dag gaat worden en dat ze het naar haar zin heeft. Maar dat weten we na 9 mei
Greetings Nicole

1 opmerking:

  1. Geweldige kaart! Wie heeft er zo leuk getekend?????? ;)

    BeantwoordenVerwijderen